Otkrijte neodoljive istarske delicije

Povedite svoje okusne pupoljke na nezaboravno gastronomsko putovanje kroz Istru! Uživajte u jelima za pamćenje pripremljenim od lokalno uzgojenih sezonskih namirnica za vrhunski doživljaj istarske gastronomije.

Mjesto iznimnih okusa

Istra, raj na zemlji svakog gurmana, poziva vas na uživanje u izvrsnim okusima tradicionalne gastronomije! Kušajte poznate istarske delicije, kao što su sočna jela od ribe i morskih plodova te odlične specijalitete od nadaleko poznatih tartufa, izvorne junetine boškarina te ukusnog sezonskog povrća kao što su divlje šparoge, uz čašu vrhunskog vina za potpun sklad okusa.

Krenite istarskim putevima maslinovog ulja i vina

Otkrijte prvoklasno maslinovo ulje i sjajna vina Istre! Najveći hrvatski poluotok može se pohvaliti višestoljetnom tradicijom proizvodnje vrhunskog maslinovog ulja i vina te vam nudi priliku da zavirite u proces njihova stvaranja. Dogovorite izlet u lokalne maslinike ili vinarije te degustirajte izvorne istarske okuse u kombinaciji s neodoljivim istarskim pršutom.

Okusi Jadrana

Počastite nepce savršenim okusima Jadranskog mora! Istarska jela nude ostvarenje snova svakog ljubitelja ribe i plodova mora, jer ne samo da predstavljaju savršenstvo na tanjuru već se i pripremaju od najboljih namirnica kao što su poznate novigradske školjke Jakobove kapice, savudrijski švoji ili slavne jadranske lignje.

Gurmanski dragulj Istre

Uživajte u jedinstvenom okusu nadaleko cijenjene istarske delicije – tartufa! Istarsko tlo, osobito u Motovunskoj šumi, savršeno pogoduje rastu tartufa, jednom od najistaknutijih predstavnika istarske kuhinje. Probajte ovaj veličanstven primjerak istarske gastronomije u kombinaciji s tradicionalnom tjesteninom fužima ili pljukancima te u izvrsnim desertima za nezaboravan gastronomski doživljaj.

Okusite vrhunsku autohtonu junetinu

Uživajte u rapsodiji okusa uz boškarin, meso tradicionalnog istarskog goveda! Ova je prvoklasna junetina nezaobilazno jelo za svakog gurmana te se nudi u izvrsnim izvedbama kao carpaccio, odrezak ili u tradicionalnim istarskim jelima kao što je žgvacet, poslužen s tipičnom istarskom tjesteninom. Kao i kod ostalih istarskih specijaliteta, garantira vam vrhunski gastronomski doživljaj osobito uz odabrana istarska vina.

Zavirite u naše vile

Okružite se čistim luksuzom i ljepotom u srcu čarobne Istre! Oživite svoja osjetila u mediteranskom okruženju, osluškujući šum valova na obali, udišući osvježavajući morski zrak, uživajući u prelijepom pogledu na obližnje maslinike i vinograde te bogatom okusu delicija uz izvrsno vino. Za besprijekoran doživljaj savršene destinacije odaberite idealno mjesto za odmor – luksuzne vile Borghetto!

Ispunite svaku svoju želju na odmoru uz kraljevski tretman na mjestu koje vam nudi nenadmašnu uslugu, gdje se osobita pozornost posvećuje i najsitnijem detalju te se uz posebnu pažnju omogućuje ostvarenje vaših snova na odmoru.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.

×

Prijavite se na naš newsletter putem obrasca niže.

×

Zainteresirani?

Drago nam je to čuti. Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.

×

Pošaljite nam poruku vezanu uz Concierge usluge putem obrasca niže.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.