Turistički vodič za odmor u Istri

Osjetite Istru, osjetite njezino bilo! Ova srcolika regija očarat će vas ljepotom i raznolikošću krajolika duž obale i na kopnu, dražesnim gradovima i selima uz more i u unutrašnjosti, bogatstvom doživljaja koji vas čekaju na svakom koraku.

Istra – Terra Magica

Pogledajte korisne informacije o dolasku i očekivanim vremenskim uvjetima, razgledajte zanimljivosti, naučite o povijesti i kulturi. Također, saznajte o prirodnim ljepotama koje ćete aktivno istražiti, kao i o događanjima kojima ćete se pridružiti u onim posebnim trenucima na odmoru. I za kraj, nikako ne propustite priliku za potpuno zadovoljstvo, bilo uživajući u neodoljivim specijalitetima istarske gastronomije, bilo prepuštajući se programima za krajnje opuštanje.

Zavirite u naše vile

Okružite se čistim luksuzom i ljepotom u srcu čarobne Istre! Oživite svoja osjetila u mediteranskom okruženju, osluškujući šum valova na obali, udišući osvježavajući morski zrak, uživajući u prelijepom pogledu na obližnje maslinike i vinograde te bogatom okusu delicija uz izvrsno vino. Za besprijekoran doživljaj savršene destinacije odaberite idealno mjesto za odmor – luksuzne vile Borghetto!

Ispunite svaku svoju želju na odmoru uz kraljevski tretman na mjestu koje vam nudi nenadmašnu uslugu, gdje se osobita pozornost posvećuje i najsitnijem detalju te se uz posebnu pažnju omogućuje ostvarenje vaših snova na odmoru.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.

×

Prijavite se na naš newsletter putem obrasca niže.

×

Zainteresirani?

Drago nam je to čuti. Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.

×

Pošaljite nam poruku vezanu uz Concierge usluge putem obrasca niže.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.