Destinacija
Odredište: Istra

Doživite prekrasnu Istru svim svojim osjetilima

Mjesto je to beskrajnog plavetnila i osvježavajućeg zelenila, mjesto iznimnih autentičnih okusa, mjesto koje će povesti vaša osjetila na nezaboravno iskustvo odmora kojem ćete se uvijek htjeti vraćati.

Istra – Terra Magica

Istra je nevjerojatno odredište za odmor jer se ovdje raznolika priroda isprepliće s bogatom kulturnom baštinom i pričama iz davnina, neodoljivom gastronomijom i avanturom. Najveći hrvatski poluotok, također zvan Terra Magica još od vremena kada su njegovim putovima koračali stari Rimljani, doista nudi nešto čarobno.

Prekrasne istarske prirodne atrakcije

Odmorite se i napunite baterije u divnoj istarskoj prirodi! Istražite raznolike prirodne atrakcije kao što su Nacionalni park Brijuni, Park prirode Učka, Limski kanal, rt Kamenjak, šume, špilje i jame te uživajte u potpunom miru i tišini krajolika koji oduzima dah, na obali ili u unutrašnjosti. Istarska priroda zasigurno će vas oduševiti.

Čitaj više
Što naši gosti kažu o nama

Bogata kulturno-povijesna baština

Prošećite kroz povijest i kulturu Istre! Otkrijte šarm mediteranskih obalnih gradova i sela, čaroliju mjesta na brdima u unutrašnjosti i dobro očuvane dragulje iz davnih vremena poput Eufrazijeve bazilike (UNESCO-ova Svjetska kulturna baština) u Poreču ili rimskoga amfiteatra pulske Arene.

Čitaj više

Neodoljiva istarska kuhinja

Počastite svoje okusne pupoljke iznimnim kulinarskim iskustvom! Priuštite si uživanje u ukusnim sezonskim specijalitetima savršeno upotpunjenim izvrsnim istarskim vinima i uživajte u neodoljivom obroku u idealnom okruženju. Na kraju krajeva, dom tartufa, jakobovih kapica, divljih šparoga, svježe ribe i autentične govedine boškarina uvijek će oduševiti i najzahtjevnije goste.

Čitaj više

Aktivan odmor i avantura u Istri

Budite aktivni na odmoru i dodajte mu dašak avanture! Istražite poluotok biciklom ili pješačite uzduž Parenzane. Plovite uz obalu na luksuznom gliseru, uronite u veličanstven podvodni svijet, isprobajte vodene sportove i odlično se zabavite u vodenom parku Istralandia. Okušajte se u padobranstvu, padobranskome jedrenju ili letenju zmajem uz najljepši pogled ili se spustite niz žicu iznad Pazinske jame – jednostavno proživite svoju avanturu.

Čitaj više

Provjeri dostupnost