Naša priča Villas Borghetto brošura

Naša priča - naš dar vama

Ovo je priča o posvećenosti pružanju jedinstvenih doživljaja odmora u Istri! Napisana na jeziku istinske gostoljubivosti i smještena u veličanstveno okružje čudesnog poluotoka, ovo je priča o ostvarenju odmora iz snova. Ili točnije, ovo je bajka o odmoru osmišljena radi vašeg čistog zadovoljstva i potpunog opuštanja.

Pisanje neponovljive priče o odmoru

Svojom pričom prije svega želimo poručiti kako je samo nebo granica kada je riječ o ostvarenju vašeg odmora iz snova. Stoga ne morate biti skromni niti se ustručavati u odabiru najposebnijeg mjesta za boravak u najdivnijem okružju i društvu vama bliskih ljudi. Naš je glavni cilj omogućiti vam podršku na svakom koraku odmora svojom iskrenom predanošću pružanju izvanrednih usluga.

Što naši gosti kažu o nama

Savršeno mjesto

Zamislili smo mirnu oazu intime i opuštanja kao idealno mjesto radnje ove priče. Iako pruža savršeno utočište od rutine svakodnevice, naše su vile praktično smještene u blizini gradske vreve kako biste lakše pronašli ravnotežu između potpunog spokoja i uzbuđenja. Smještene u krajoliku od kojeg zastaje dah, vile su izvanredno mjesto za odmor i doživljaj Istre svim osjetilima.

Ugođaj luksuza i otmjenosti

Odajemo počast istarskoj baštini našim vilama kao profinjenim simbolima tradicije koji ujedno zadovoljavaju najsuvremenije estetske i građevinske standarde. Izgled njihova interijera i eksterijera otkriva posebno posvećivanje pozornosti detaljima, pri čemu je svaki sastavni dio pomno odabran kako bi se ostvarila neprekinutost profinjenosti. To je svijet luksuza i privatnosti u koji vas srdačno pozivamo da uživate u njemu.

Za nezaboravnu priču o odmoru

Dopustite nam da vam pomognemo postati glavni lik vlastite priče o odmoru! Bez obzira na to putujete li s obitelji, želite romantiku, avanturu ili samo neko utočište, ovdje smo kako bismo vam osigurali jedinstven doživljaj koji savršeno odgovara vašim željama i preferencijama. Na kraju krajeva, odmori iz bajke mogu postati stvarnost, pogotovo ako mi možemo pripomoći u tome.

Provjeri dostupnost