Jedinstven luksuzni odmor u srcu Istre

Izuzetno iskustvo odmora

Zakoračite u svijet luksuza i doživite nezaboravne trenutke na odmoru! Provedite ugodno vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u besprijekornom smještaju izvanredne vile u Istri, zvanoj Terra Magica.

Prepustite se šarmu izvornog Mediterana u Istri

Predivno raznolika Istra oduzet će vam dah beskrajnim nijansama morskog plavetnila koje se prelijevaju duž razvedene obale i savršeno nadopunjuju s bujnom vegetacijom unutrašnjosti poluotoka. To je čudesno mjesto bogato pričama iz davnina koje nestrpljivo čekaju da ih otkrijete, kao i savršeno utočište za opuštanje te sudjelovanje u brojnim aktivnostima i avanturama. To je mjesto kojemu ćete se uvijek iznova htjeti vraćati.

Što naši gosti kažu o nama

Pronađite svoju oazu ljepote i luksuza u vilama Borghetto

Odmorite se i opustite u potpunoj privatnosti prvorazredne vile Borghetto koja svojim najmodernijim luksuznim sadržajima pruža prvoklasan doživljaj! Bez obzira na to putujete li s obitelji, bježite od svakodnevice na romantični odmor ili želite provesti ugodno vrijeme s prijateljima, možete birati između niza raskošnih vila različitih stilova opremljenih vrhunskim namještajem i najsuvremenijim kućanskim aparatima koji će vam pružiti maksimalnu udobnost i nezaboravne trenutke tijekom odmora.

Jedinstven doživljaj odmora

Vila Borghetto pruža vam točno onakav odmor kakav ste zamislili! Pronađite svoje utočište za opuštanje i spokoj u raskošnim kupaonicama, opustite se na prostranim terasama uz zadivljujuće poglede i uživajte u prekrasnom mediteranskom vrtu s vanjskim bazenom i sunčalištem te roštiljem i vanjskom blagovaonicom gdje možete provesti ugodno vrijeme sa svojim najmilijima. Vile su projektirane i opremljene u svrhu pružanja vrhunske usluge i zadovoljenja svih vaših potreba i želja kao preduvjeta za doživljaj jedinstvenog odmora.

Iznad svih vaših očekivanja

Prepustite se svojoj ljubavi prema Istri i skrojite odmor po vlastitim željama! Razmazite se wellness tretmanom u privatnosti svoje vile. Dovedite se u formu uz pomoć osobnog trenera ili vozite bicikl u prekrasnoj prirodi. Okušajte se u novim aktivnostima, poput jahanja, ronjenja s bocom ili disalicom ili jedrenja na dasci. Otisnite se u jedinstvenu pustolovinu skakanjem s padobranom ili panoramskom vožnjom. Istražite zadivljujuću obalu na ekskluzivnom privatnom brodu. Pođite u privatni obilazak ili na slasno gastronomsko putovanje. Jednostavno prepustite sve detalje našem uslužnom osoblju koje će se pobrinuti za ostvarenje vaših snova.

Provjeri dostupnost