Posebne ponude

Kasnoproljetna ponuda

Luksuzan odmor u svibnju i početkom lipnja 2022.

Razmišljate o bijegu u predivnu Istru? Onda je vrijeme da se maknete od dnevnih obaveza i ugodite si boravkom u raskošnoj vili! Naša posebna ponuda obećava vrhunski smještaj u prekrasnom kutku Mediterana, i to s osobnom uslugom.

Pogledaj ponudu

Popust za ranu rezervaciju

Ako već imate jasnu viziju svog luksuznog odmora u 2022., budite među prvima i ugrabite posebnu ranu rezervaciju! U Istri, u prekrasnom mediteranskom okruženju, čeka vas elegantna vila s personaliziranom uslugom. Luksuzni smještaj u svom najboljem izdanju. Sve samo za vas.

Pogledaj ponudu
15% popusta
Vaučer od 100 €

Posebna proljetna ponuda

Želite se odmoriti od svakodnevne rutine i osjećati se maženo i paženo u živopisnom istarskom okruženju? Isplanirajte proljetni bijeg u prvoklasnu vilu s uslugom po mjeri i nevjerojatnim ambijentom. Dodajte svom luksuznom odmoru dašak posebnosti, ne propustite našu proljetnu ponudu i radujte se potpunom opuštanju u prelijepoj Istri.

Pogledaj ponudu

Okusi Istre

Želite otkrivati posebnosti izvanrednih istarskih vina? Svoje izlete po istarskim brežuljcima spojite s boravkom u luksuznoj vili, koja nudi potpunu udobnost i privatnost. Odmorite se i obnovite energiju u prekrasnom ambijentu radujući se unaprijed degustaciji odličnih vina, što je uključeno u paket “Okusi Istre”.

Pogledaj ponudu
Okusi Istre