Predahnite u prelijepoj istarskoj prirodi

Odmorite se i opustite u predivnoj istarskoj prirodi! Otkrijte prirodne atrakcije, istražite iznimne ljepote obale te čarobnu unutrašnjost i uživajte u potpunom miru udaljeni od gradske vreve.

Iznimna raznolikost prekrasne prirode

Istra predstavlja ostvarenje svih snova za ljubitelje prirode zahvaljujući čistom plavom moru te osvježavajućem zelenilu. Otkrijte skrivene netaknute uvale te divne otoke, penjite se na planine, šetajte šumama te pronađite primjere zadivljujuće moći prirode na najvećem hrvatskom poluotoku.

Nacionalni park Brijuni

Jedan od najpoznatijih dragulja istarske prirode, nacionalni park Brijuni, pravi je raj na zemlji te omiljeno mjesto za izlet, koje posjećuju i međunarodne zvijezde. Brijunsko otočje sastoji se od 14 otoka i otočića te osvaja bogatom vegetacijom, šumama i parkovima kao i arheološkim lokalitetima i ruševinama iz antičkog doba te takozvanim šetalištem dinosaura.

Park prirode Učka i Motovunska šuma

Nijanse zelenila dokud oko seže! Trećina istarskog poluotoka pokrivena je šumama od kojih se najviše ističu šume Parka prirode Učka te Motovunska šuma. Park prirode Učka ostaviti će vas bez daha svojom bogatom bioraznolikošću te spektakularnim pogledom s vidikovaca, a ujedno je i izvanredno mjesto za aktivnosti u prirodi. Osim što je dom poznatog istarskog tartufa, Motovunska šuma primjer je jedne od rijetko preostalih nizinskih poplavnih mediteranskih šuma hrasta lužnjaka, poljskog jasena i brijesta.

Limski kanal i rt Kamenjak

Pred vama su veličanstveni primjeri čuda prirode! Posjetite najjužniju točku Istre, Park prirode Kamenjak, te uživajte u danu okruženi mediteranskim zelenilom, ljekovitim biljkama te divnim cvijećem, na netaknutim plažama te se odvažite na uzbudljive skokove u vodu sa stijena. U podjednako veličanstvenoj prirodi možete uživati vožnjom brodom kroz potopljeni krški kanjon Limski kanal, koji je poznat po krajoliku i izvanrednim školjkama.

Istarske špilje i jame

Zakoračite u svijet zadivljujućih geomorfoloških oblika! Prilikom obilaska jame Baradine, špilje Mramornice, Romualdove pećine ili impresivne Pazinske jame, možete saznati više o vremenu potrebnom da priroda stvori takve veličanstvene strukture i otkriti priče i legende o svakoj od njih.

Zavirite u naše vile

Okružite se čistim luksuzom i ljepotom u srcu čarobne Istre! Oživite svoja osjetila u mediteranskom okruženju, osluškujući šum valova na obali, udišući osvježavajući morski zrak, uživajući u prelijepom pogledu na obližnje maslinike i vinograde te bogatom okusu delicija uz izvrsno vino. Za besprijekoran doživljaj savršene destinacije odaberite idealno mjesto za odmor – luksuzne vile Borghetto!

Ispunite svaku svoju želju na odmoru uz kraljevski tretman na mjestu koje vam nudi nenadmašnu uslugu, gdje se osobita pozornost posvećuje i najsitnijem detalju te se uz posebnu pažnju omogućuje ostvarenje vaših snova na odmoru.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i pošaljite upit za boravak u našim vilama putem obrasca niže.

×

Prijavite se na naš newsletter putem obrasca niže.

×

Zainteresirani?

Drago nam je to čuti. Obratite nam se već danas i rezervirajte svoj boravak putem obrasca niže.

×

Pošaljite nam poruku vezanu uz Concierge usluge putem obrasca niže.

×

Zainteresirani? Drago nam je to čuti.

Obratite nam se već danas i pošaljite upit za boravak u našim vilama putem obrasca niže.

×

Traži