Maslinovo ulje DIVINO u FLOS OLEI vodiču

Prestižni Flos Olei 2021. uvrstio je u najnovije izdanje 71 istarskog proizvođača maslinovog ulja čija je ekstra djevičanska maslina zaslužila ovo vrijedno postignuće. U 2021. godini Istra je ponovno, već 6. godinu zaredom, najbolja regija maslinovog ulja na svijetu za ekstra djevičanska maslinova ulja.

Ova je vijest od velike važnosti budući da su u publikaciju uključena maslinova ulja iz cijelog svijeta, odnosno iz 54 regije maslinovog ulja, a istarski proizvođači maslina čine 14% od ukupnog broja od 500 najboljih svjetskih proizvođača maslinovog ulja.

U novom izdanju takozvane “Biblije” za ekstra djevičanska maslinova ulja 73 ulja su iz Hrvatske iz koje je 71 iz Istre. Značajan broj istarskih proizvođača maslinovog ulja ostvario je bolje rezultate nego prethodne godine, što je dokaz stalne nadogradnje kvalitete i primjene najnovijih znanstveno-tehnoloških trendova u proizvodnji maslinovog ulja. Sretni smo što smo dio ovog velikog postignuća s našim ekstra djevičanskim maslinovim uljem DIVINO koje dajemo našim dragim gostima kao zahvalu što su odabrali Villas Borghetto za ljetni odmor. Tako da ove zime kada ćete pripremati svježu salatu ili ukusnu ribu sjetite se Istre i mislite na Vaš sljedeći odmor s nama. Jedva čekamo da Vas opet razmazimo.